Εκδήλωση Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Image

GR.EC.A Event

Παράλληλη διοργάνωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα μέλη του Συνδέσμου

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε (Greek E-Commerce Association - GR.EC.A), έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης ECDM Conference North.

Στόχος του προγράμματος αυτού, είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και τα στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν ή να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω σε καίρια θέματα και τάσεις του e-commerce και του Digital Marketing.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν τόσο πάνω σε θεμελιώδεις γνώσεις του κλάδου όσο και σε πιο advanced θέματα και παράλληλα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος στις τοπικές επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου και να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών δράσεων και της εκδήλωσης δικτύωσης.

Τα μέλη του GR.EC.A  έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής, ενώ το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, είναι 25 ευρώ ανά άτομο.

H ατζέντα και οι ομιλητές τής εκδήλωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.